БСП се готви за победа в Силистра на първи тур  

Окт 08, 2023 Новини Избори 0 336

Социалистите подкрепят независимия кандидат за кмет Александър Сабанов

БСП откри предизборната си кампания за местния вот на 29 октомври в Силистра пред препълнена зала с членове и симпатизанти на партията. Независимият кандидат за кмет, подкрепен от нас - Александър Сабанов, обяви пред хората приоритетите си за развитието на Силистра. Сред тях - инвестиции, нови работни места, изграждане на индустриален парк. Водач на листата на БСП в Силистра е Стилиян Стойчев, който заедно с всички кандидати за съветници също се включиха в събитието. Те изразиха увереност, че БСП ще е лидиращата партия за формирането на следващото мнозинство в общинския съвет.

Пред хората организационният секретар на БСП Борислав Гуцанов обяви, че е време Силистра да поеме по нов път, към промяна, защото е срамно един от най-красивите градове в България да тъне в разруха, да няма работеща икономика и да е на предпоследно място сред областните градове по ключови показатели. “Аз смятам, че Силистра се нуждае от нов стопанин и за мен безспорно това е Александър Сабанов. Виждам как го посрещат по срещите, по улиците когато минаваме, как го поздравяват и имат надежда, че нещо ще се промени в града”, каза Гуцанов пред социалистите.

“Заедно мисля че ще успеем още на първи тур да спечелим тази битка за кметския стол в Силистра. Така че искам да се обърна към всички членове и симпатизанти на БСП - да излязат, да агитират и да подкрепят моята кандидатура, тяхната листа за общински съветници, за да успеем на 29 октомври да се поздравим с победа. Аз съм с номер 70 в интегралната бюлетина, а БСП е с номер 1", заяви Сабанов.